Sponsorloop en goede doelenmarkt
Begin juni is er een cheque overhandigd aan iemand van de stichting Opkikker. De totale opbrengst was € 918,-, de helft hiervan gaat naar Opkikker en het andere deel is voor school. Hier wordt buitenspelmateriaal voor aangeschaft.

Van iedere combinatiegroep hebben twee leerlingen een prijs gekregen, één voor het lopen van de meeste rondjes en de ander voor wie de meeste sponsoren had. Ook Timo uit groep 6 heeft een prijs gewonnen, helaas was hij tijdens de uitreiking niet aanwezig.

Voorleesontbijt

Op 22 januari hadden wij een fantastisch voorleesontbijt met de hele school in de hal. Patrick Jongschaap van Ancora heeft niet alleen voorgelezen, maar ook gezongen.
Na het ontbijt in de hal heeft Patrick ook nog een bezoek gebracht aan onze klas.

In de dagen voor het ontbijt hadden we al flink geoefend met het zingen van "Al die willen te Kaepren varen". De kinderen waren zeer enthousiast en gingen spontaan "" Ancora" spelen.

Nationale voorleesdagen

03-07-13

Zomaar een ijsje

Eindelijk hadden we weer eens een dag dat we heerlijk buiten konden spelen. Kregen we zomaar een ijsje van een meneer van het wijkgebouw........mmmm, heerlijk. Dan je wel hoor!